Vintersolhverv

Vi tager magien tilbage

Photo by Riley Sullivan on Unsplash

Vintersolhverv

 December er Skyttens måned. Skytten bringer evig optimisme og tro på fremtiden, men også problemer med at sætte grænser. Med Skyttens sædvanlige sans for ekspansion bliver budgettet sprængt i december, når vi forbereder aftenen d. 24. december;  fejringen af Jesu Kristi Vor Frelsers Fødsel. 

Vintersolhvervet sker d. 21. december, som en fejring af den lange nat og lysets komme. Den nat går vi ud af Skyttens tegn med et BRAG for at fejre, at Solen nu langsomt begynder at komme tilbage. Men der venter os stadig måneder med smalhals, kolde nætter og frosne marker hvor intet kan gro.

Det er lidt synd, at vores kultur vælger at hele decembers spændingsoptrapning når sit klimaks under Stenbukkens alvorlige blik. Så vil du være med til at starte en bevægelse, der holder julefesten på vintersolhverv igen? Det er jo i virkeligheden her, Skyttens tegn når sin KULMINATION, og gerne vil præsentere sin kæmpebuffet af goder og gaver.

 Den 22. december går vi ind i Stenbukkens tegn. Faktisk er mange planeter der allerede, og der kommer til at foregå ting og sager dér i 2020. Det vil jeg skrive mere om…

Stenbukken er bæredygtighedens sparsommelige tegn, og Stenbukken er, i modsætning til Skytten, rigtig god til at sætte grænser. Sammen med Uranus i Tyrens tegn gør det os virkelig fokuserede på, at tingene skal være ægte og til at tage og føle på i det kommende år.