September 2020

Vi tager magien tilbage

September 2020

September 2020 minder meget om marts 2020. Meget.

Husker du marts?

Hvor verden blev vendt på hovedet og mennesker hamstrede toilet-papir. Frygten for den ukendte virus eskalerede. 

Denne måneds transitter spejler det som foregik i marts.  

Dengang sluttede Mars sig til gruppen af planeter i Stenbukken, og tændte op under Jupiter, Saturn og Pluto.  Nu i september danner Mars kvadrat til de samme planeter.

Here we go again! Men selvom det kan føles som et deja vu, bliver det anderledes.

I marts var Mars “en del af problemet”.  Nu arbejder den på løsningen.  

Hvis Mars i marts spillede med på Stenbukkens dagsorden, så spiller den nu sin egen melodi.  

Mars er på hjemmebane nu, i Vædderen, hvilket måske ikke har forbigået din opmærksomhed, hvis du følger med på astro-sider som denne. 

Det er hans hus, hans regler. Og der er en ting mere: I september går Mars retrograd, og vil derfor komme til at tilbringe rekord-mange måneder hjemme hos sig selv, 6 måneder i alt.

Normalt, når Mars danner kvadrat til en anden planet, foretager den nogle hurtige justeringer her og der, sørger for at sætte fut i sagerne eller skabe noget splid, og så er den videre, på jagt efter nye erobringer… 

Men denne gang er Mars kommet for at blive. I hvert fald i et halvt år.

De sædvanlige Mars-Jupiter, Mars-Pluto og Mars-Saturn kvadrater varer ikke 3 dage denne gang… men 6 måneder.  Det er MEGET tid til at foretage Mars-justeringer. 

Det er grunden til, at efteråret i år bliver endnu mere intenst end marts var.

Mars retrograd danner kvadrater til planeter i både Stenbuk og Vægt. Det kalder man for et kardinalt T-kors, fordi både Vægten, Vædderen og Stenbukken er kardinale tegn. Lederskabs-tegn.

Frigørelsespunktet, eller spidsen af T-et, hvor al den højspændte energi skal frigives, er i Stenbukken, som derfor kan blive boksebolden i arenaen.

Vi har altså 3 hovedenergier: Vædderen, Vægten og Stenbukken.  Vædderen er individet.  Vægten er partneren, den “åbne” fjende – og også et symbol på retfærdighed og politisk korrekthed.  Og Stenbukken er systemet, det etablerede.  

Folket vil kæmpe (Vædder-Vægt oppositionen), men i sidste ende vil syndebukken være Stenbukken eller ‘det etablerede system’.  ‘Systemet’, som er repræsenteret ved politikere, banker, lovgivende magt, DJØF’ere, mm.,  vil sandsynligvis blive overrasket og undervurdere individets vrede (Mars retrograd i Vædderen).

Så selvom september ER min yndlingsmåned, så vil den nok i år komme til at handle om andre ting end strik og varm kaffe. Krisen er ikke slut endnu. 

(Sorry, jeg er bare ikke den slags astrolog, som lægger glasur på alting).  

Men der sker også mange gode ting i september.  Planeterne i Jomfruen danner gode aspekter til planeterne i Stenbukken, og ny- og fuldmånerne i september er ret lykkebringende.