Om mig

Vi tager magien tilbage

Jeg har altid været draget af energiarbejde og af den holistiske måde at forstå mennesket på.

Grundlæggende har jeg vel et problem, fordi jeg ligesom mange andre sygeplejersker jeg kender, har lyst til at hjælpe andre 🙂

Men jeg har som dig været ude på en lang livsrejse inden jeg landede her, og jeg har læst Litteraturvidenskab på universitetet, arbejdet med dynesalg i Italien og opsøgt så meget af livet som jeg kunne. Derfor er jeg heller aldrig blevet den traditionelle kvinde-type, og jeg har aldrig været gift eller ejet et hus. Selv er jeg Skorpion af stjernetegn, med månen i Skorpionen og Fiske-ascendant.

Som sygeplejerske har  jeg studeret Traditionel Kinesisk Medicin, og har været på studierejse i Kina. Jeg besluttede senere at tage intensiv-specialuddannelsen, da jeg gerne ville være der på hospitalet, hvor de sygeste patienter var, og hvor de største udfordringer fandtes. Jeg har med tiden fundet ud af, at jeg trives bedst i de lidt hurtigere patient-forløb, som er på modtagelsen og skadestuen.

Sideløbende med alle disse ting har jeg altid været passioneret for at studere astrologien, og stjernerne i det hele taget. Det overvældende store og gådefulde univers, som vi befinder os i.

Min passionerede tilgang til astrologien er baseret på jungiansk spirituel psykologi og den guddommelige feminine og maskuline energi i os alle.