Nymåne i Skytten

Vi tager magien tilbage

skytte nymåne astrologi astrolog stjernetegn

Nymåne i Skytten

Vi har lige sagt farvel til Skorpionen og hej til Skytten. Vi er gået fra skygge, intensitet, dybder, det ubevidste, skjult frygt, besættelse og transformation til at søge op mod lyset. Ja, det kan være svært at finde lyset igen efter alle de dybe processer, og at stole på livet igen, efter alt det råt gennemlevede. 
Men hvis ikke vi kender vores skygge, kan vi heller ikke kende vores lyse del. Skyggen rummer al den kraft og den visdom, der bor inden i os, og gør os til dem vi virkelig er. For at vi kan leve vores liv fuldt ud under en klar Nordstjerne. Og skyggen har vi set dybt i øjnene denne november, efter at den har vist sig i lejlighedsvise glimt hele året. 
Med Skorpionen lærer vi vores mørkeste skygge-sider at kende, og Skytten bringer os til live og ud i lyset igen. I dag har vi Nymåne i Skytten, og vi får dermed mulighed for at sætte helt nye mål. Skyd efter det højeste, det bedste og det lyseste, men glem ikke genoplivningen fra asken; glem ikke fortiden og fornægt ikke virkeligheden. Vi er det vi er, fordi vi har valgt det, og hvis vi fornægter det vi føler i dybden, fornægter vi også vores dybeste visdom. Når du leder efter et tegn udenfor dig selv, ser du i virkeligheden afspejlingen af et tegn inde fra dig selv. Og tegnet er et JA! Et Ja til dig, til hvad du måske tænker, men ikke tør at sige, eller være. Sæt den intention i dag, og gør det.