Action-packed uge forude

Vi tager magien tilbage

Photo by NOAA on Unsplash

Action-packed uge forude

Ugens store nyhed er, at Merkur går direkte fra imorgen, men det går langsomt, og opklaringen vil nok ikke opleves før weekenden. Og da Mars er kommet ind i Skorpionen kan vi nu begynde at tage handling på de dybe indsigter Merkur har bragt her. Det var dejligt at være på refleksions-retreat i dybderne- det har jeg i hvert fald nydt- men nu er det på tide at komme frem igen og sige titte-bøh til verden.

Jeg har jo haft fødselsdag i søndags, og det forløb næsten uden tekniske uheld. Jeg foretrækker at holde fødselsdag på en stille måde, helst ved vandet og i skoven. Samtidig vil jeg gerne fejres med gaver og kærlighed. Så nogle gange kan det være svært at finde en balance, som jeg hverken synes er for meget eller for lidt. Men det var perfekt i søndags. Hele november, hvor Merkur har været retrograd i Skorpionen, har været præget af lyst til tilbagetrækning, og vi har alle haft noget at tænke over, men er formentlig også nået frem til helt nye erkendelser, som stille og roligt kan begynde at sætte sig fast nu. Tiden begynder at få en anden karakter nu; det er som om at tågedisen letter, og der kommer mere lyst til action.
Jupiter er i Skytten lidt endnu, og befinder sig direkte på det nuværende Galaktiske Centrum (det supermassive sorte hul i midten af Mælkevejen) ved 27 grader. 
På søndag d. 24.november samles Jupiter og Venus her. Det er som to gæster, der nægter at gå hjem fra en fest. Jupiter og Venus sammen i Skytten kan virkelig sprede gaver og optimisme, og deres møde sætter en fin sløjfe på Jupiters tid her det sidste år, som har givet optur og en kollektiv større tro på fremtiden. Nu tændes de sidste stjernekastere og der bundes, inden de begge skal videre til alvorlige møder i Stenbukken med Saturn og Pluto. 

På lørdag skal jeg på off-road kursus på Fyn, og jeg glæder mig vildt meget til det.
Weekenden kan gå hen og blive vild, for vi har også en potentielt voldelig Mars i Skorpionen, som laver face-off med Uranus i Tyren. Det kan skabe farlige, uforudsete situationer.
Kigger vi lidt længere ud over vores egne næsetippe, kan det handle om oprørene i Hong Kong. “Mange af vores kammerater er døde. Vi kan ikke give op nu, for så er de døde til ingen verdens nytte”, sagde en maskeret demonstrant i går aftes i TV-Avisen✊